Det närmar sig

Nu börjar det närma sig. Man känner att även luften blir något varmare. I solen är det skönt. Nu stundar även en långhelg, där vädret ser ut att bli bra. Det skall bli så himla skönt!

Helen har varit iväg på tjänsteresa igen, men kommer idag. Kul! Jag tänkte grilla, men det kommer nog inte vara klart när hon kommer hem, men det tar nog inte så lång tid. Har inte kommit på vad jag skall ha till ännu, men det löser sig säkert.


Jag var ute och sprang igår. Blev en halvmil på 29:20 (5:52 min/km) och det var lite stelt efter Lerumsloppet i lördags, men är ändå nöjd. Har ju anmält mig till Jubileumsloppet som går av stapeln den 10 september. Det är också ett millopp, men jag slipper åka till Lerum 🙂

Nej, dags att hämta kaffe. Otroligt lugnt på kontoret idag. Igår också. Tror många har tagit semester. Synd bara att jag har en bångstyrig dator. Är väl i och för sig därför jag är här.

Just det. Idag får vi nog reda på domen rörande den tråkiga ”bangerincidenten” i matchen mot MFF. Disciplinnämnden skall besluta idag, sen får vi väl se om vi får reda på något? Håller tummarna att IFK Göteborg blir lindrigt straffade då det inte är deras fel. Inte mer än att de står som värdar för arrangemanget. Oavsett, så skall detta inte hända. Hoppas detta var sista gången. Bedrövligt!


Johan signing off