Göteborgsvarvet

Nej, jag skall inte skriva om att jag skall ta mig runt Göteborg, springandes. Nej, vi skall ha vårt årliga ”grilleri”! Kompisar kommer hem, hänger, hejar, grillar och dricker en och annan öl. Det är väldigt kul, trevligt, men det kan ibland bli både mycket och sent. Fast det är det väl värt?

Jag brukar tända grillen vid 13-tiden, tar ju en bra stund innan den är grillbar. Sedan börjar vi lägga på det vi vill grilla. Mycket mysigt och trevligt 🙂

Som ni ser, börjar det närma sig. Det blåbandet är färdig-målat och staketen utkörda men inte iordningställda. Det brukar ske på morgonen, själva varvsdagen.

Vädret, tycker jag som åskådare hade kunnat vara lite bättre? Eller vi är ju inte där än. Men det passar säkert motionärerna.

Så nu är det bara att avvakta. Hålla tummarna (vädret) och hoppas på en folkfest.