Fredagskvällen bubblade i blodet man e’kung…

Partyt har börjat, och efter en drink i varje ben känner jag mig fanimig på topp. All stress, all ångest och jobbiga tankar är borta. Bara lycka, glädje och en underbar sprittlande känsla i kroppen. Party here I come!!!! Som om jag bryr mig, nä ikväll skiter jag i allt. Där är du! Vi dansar nära, wow asså du är sååå. Hela livet leker och jag med den…
…men vad händer? Mina ögon har minskat förmågan att samarbeta, jag kan knappt bedöma avståndet till dig, är du här eller där borta? Ser jag dubbelt? Har nästan tappat reaktionsförmågan, rör mig mot dig, men allt runt mig går väldigt fort. Huvudet snurrar. Vad tog du vägen? Rör mig lite staplande och klumpigt och stöttar mig mot väggen. Dansar eller, dansar jag? Har nog lite svårt att hänga med här, eller om jag svänger med rumpan blir det nog bra. Ser du mig då? Wow asså, var är du? Det känns som jag missat dig och ropar högt “hallå, vad sa du?” ser dig inte och börjar nog få tunnelseende. Ramlar raklång mot golvet, men känner ingen smärta. Åh, nej jag är stark nu. Hoppar upp igen och fortsätter vicka på höfterna som om inget hänt. Bra där, så läckert. Där är du ju, wow asså, vi kan dansa hela natten. Bara du och jag. Gnuggar mig i huvudet och märker inte att tröttheten smyger sig på… 

Lämna ett svar