Varför blogga?

Ja, varför bloggar jag? Jo, för att det är roligt att skriva. För att det är enkelt och blir snygga inlägg i bloggen och som bara växer och ger mersmak. Så säg mig, varför skall jag inte blogga?

Hur gör jag då för att hitta ny inspiration till att skriva blogginlägg? Håller mig uppdaterad på sociala medier, prata med vänner, familj, kollegor, supporterkamrater eller varför inte främlingar på stan. Läser också tidningar och ibland kan ett besök i butik, café eller pub ge mig nya idéer. Mina egna upplevelser och värderingar väger så klart tungt i hur jag skriver. Allt som jag skriver om är inte självupplevt, men att skriva i jag-form ger en större tyngd i texten och upplevs mer levande och äkta. 

I den här bloggen skriver jag om blandat med tema mobilitet, rörlighet, tillgänglighet, livlighet, vilja och med inslag av teknik, människan och tanke. Är kanske ingen röd tråd i mitt bloggande direkt, men med tiden kommer det nog ge sig. 

Frågan är vem som är mina läsare? Kanske inga. Men vad gör väl det i detta nu…jag fortsätter att skriva för att jag vill, kan och vill dela med mig av de tankar och upplevelse som far runt i mitt huvud eller som jag bara springer på eller fångar upp. 

Trevlig läsning ?

Lämna ett svar