Apple Event Day – 7 september

Alltid, när det vankas event i Cupertino, Carlifornia, så börjar det pirra. Fjantigt som fasen, jag vet, men dessa väckelsemöten brukar alltid vara väldigt underhållande och informativa. Vi får hoppas att det blir så även denna gång?

Vad vi har att vänta oss? Ja, det mesta är väl redan känt, om man läser och håller koll på tekniksidor och mobil-dito.

Ny mobiltelefon, iPhone 7 och iPhone 7+, med dubbla kameror, inget hörlursuttag och efter iOS10 har släppts och installerats, så får hemknappen ny funktion samt notiser får annat utseende. Det kommer säkert också visas upp, nämnas ny Apple Watch, kanske till och med två modeller. Även lite tråkigare saker, som ny processor och sånt, kommer säkert också att visas upp.

Visst låter det spännande! 🙂

Ni som inte har Apple TV, där det finns en app som sänder live från eventet, kan titta på det via Macworld

Lämna ett svar