Viafree en bit på väg

Viafree

Viafree

Viafree är en gratis sammanställning av kanalerna inom MTG Sverige. Funkar kalas via en browser på dator och appen som man kan ta ner via App Store fungerar också bra. Återkommer när jag testat androidversionen. Har dock några förhoppningar på denna funktion och det är till att börja med, ”livetablå-tittande”, alltså att man skall kunna se kanalernas sändningar i realtid. Det är ju ändå reklam så priset kan ändå vara gratis. Detta kan ju så klart ha med rättigheter att göra, men andra liknande tjänster har ju lyckats med detta?

Nästa initiativ, borde vara att släppa app till fler enheter och plattformar. Jag (personligen) tänker främst på en app till Apple TV. Detta borde ju redan varit klart vid lanseringen? Jag har inte heller testat om eller hur det fungerar med airplay, varken till Apple TV eller Chromecast. Detta skall också testas vid tillfälle, jag lovar.

Ändrar Viafree på ovan så tror jag att det kan bli en populär tjänst. Finns ju tydligen människor som tittar på Paradise Hotel?

Läs mer på Viafree

Lämna ett svar