Att vara sjuk

Blir nog hemma ett par dagar? Feber, lite halsont, svag i kroppen, värk i leder och trött. Trots detta, så letar man bara en anledning till att man är sjuk. Vad har man gjort fel? Kunde man gjort något annorlunda? Haft mer kläder på sig eller stannat hemma istället för att promenera. Ja, så där håller man på. Jag tror personligen att man faktiskt kan bli sjuk oavsett hur väl man tar hand om sig. Jag tror dessutom att man måste bli bättre på att låta sig själv vara sjuk. Ta de dagarna som kroppen och hälsan kräver. Stressa inte tillbaka till jobbet. Ingen, eller väldigt få, tackar dig för det. Ja, jag känner också av stressen. Allt det som bara jag gör och kan, det är det ingen som ser till nu. Det kommer ligga där och vänta när jag kommer tillbaka och ju fler dagar man blir hemma, ju mer läggs på hög. Oavsett detta, så tror jag man tjänar i längden, på att stanna hemma och vila ut sjukdomen.

Tänk på det och tyck synd om dig.

Lämna ett svar