Söka lyckan i någon annan…

Jag vill inte ändra mig för någon, så be mig inte om att vara annorlunda, att vara smalare, att jag undviker mina intressen, att jag slutar med mina intressen eller för att stänga in mig. Jag tycker om mig själv som jag är, så du måste acceptera mig med alla mina nyanser för i dem så finns min lycka, min integritet.

Om jag springer efter någon som inte tar ett steg i min riktning, innebär att jag släcker mina egna drömma, för då kommer jag inte känna igen mig i spegeln  längre… för att söka lyckan i någon annans eller finna sig själv genom någon annan.

”Och så många kvinnor jag spelar men aldrig gjort det bra” Därför lever jag för stunden, för att finna dag för dag i välbehag, bara få va, och njuter av det lilla utan att spela, men i full lek ensam & med dem som går längst min väg, men bara om det ger, tar och utvecklas med varandra. 

Lämna ett svar