Att uppnå det du drömmer om…

Många av mina idéer och drömmar har kanske varit helt galna när man tänker på dem så här i efterhand, men det har de troligen inte varit. När man i efterhand kan se på ett mål/delmål förstår man varför man gjort vissa val och varför man kämpat. Vissa drömmar har jag lagt vid sidan om, kanske plockar jag upp dem igen eller så leder det mig bara vidare till en ny dröm. 


Det börjar med innovativa idéer som troligt ligger före sin tid, och som bryter alla regler och stereotyper och självklart involverar på ett nytt sätt att se på saker och ting.
För att uppnå dem måste man vara modig inför hinder, men även genom att ständigt bibehålla hoppet som driver framåt.
Självsäkerhet är en viktig aspekt. Om jag inte känner mig säker på att klara av det så kan ingen annan heller vara säker på det. 


Ditt mål kanske upplevs otillgängligt och komplicerat, men du bör själv finna vad du drömmer om, allt från det vardaglig och privata till yrke, fritid och intressen. Att sen fokusera på mindre, uppnåbara mål kommer stärka din självsäkerhet och visa att du kan gå framåt, om du gör det steg för steg och fortsätter drömma.

Lämna ett svar