KENT – då som nu för alltid

En sista spelning i Göteborg, en sista gång för alltid där Kent står för både manus och regi, baserat på personliga historier om dem själva. Hur de träffades, hur allt började, och hur mycket de betyde för varandra och all kärlek ♥️

Så vackert, så sorgligt, så nära här och nu för alltid, men ändå på väg bort och aldrig mer. Döda för alltid, en sista resa och ändå kändes ingen sorg utan ren skär lycka och kärlek, för jäklar vad mäktigt det var. 

När kören drar igång första låten som sedan går över till “999” står jag med hela publiken redan upp (sittplatsbiljett). Kvällen kändes som värsta partyt med Kent som om “när allt över skall i alla fall alla ha haft skitkul”.

När de sen spelar “Hjärta”, “Andromeda” och “Då som nu för alltid” lyfter sig nivån ytterligare och hela publiken står upp, klappar och sjunger med. När en vit tiger smyger fram till introt av “Innan allting tar slut” på den enorma LED-väggen bakom bandet,  jublar, visslar och applåderar publiken högljutt. Hits som “Kärleken väntar”, “Ingenting” och “Musik non stop” varvas av “Utan dina andetag” och när konfettin efter “Mannen i den vita hatten” lagt sig är knappast någon oberörd, för känslan var som rysningar i hela min kropp. 

Så när bandet återvänder ut på scen i “Den sista sången” klädda i vitt, är jag världens lyckligaste och så tacksam över att jag fått vara med på Kents egen begravning.

Vi skall alla en gång dö“…

Lämna ett svar