Made by Google

Google Apple Events

Google Apple Events

Igår hade Google event. Jag gillar att kolla på event. Jag gillar teknik och jag gillar prylar. Igår gillade jag mycket av vad jag såg. Det var dessutom en diger mängd med prylar som visades upp av Google. Det var telefoner, det var trådlösa routrar, det var Google Home för att styra hemmet, det var VR-ögon och assistenter, som man inte kan klara sig utan. På Googles sida, Made by Google kan ni läsa om det mesta.

Brukar även kolla på Apples event. Lite kul att jämföra dessa två gigantiska bolags event. Upplägget är väl det samma. Olika avdelningars produktchefer kommer ut från kulisserna och demonstrerar det de har uppfunnit sedan sist. För allt är nytt. I alla fall enligt dem själva. Måste dock tillstå att Apple event är lite mer storslaget, lite mer galet, lite mer “sekt-likt” och väldigt mycket mer klapp på egen axel och inbördes beundrar. Googles event igår var enkelt och avskalat, applåder endast när de bytte produkt och inga “standing ovations” ens när det var över. Trots att produktutbudet måste anses som digert.

Av gårdagens demonstrationer så föll jag mest för Google Home-delen. Skulle Google Wifi fungera så smidigt som de hävdar, verkar det kanske också lockande. Skickar med YT-klipp från gårdagen.

Lämna ett svar