Tidsoptimist ???

Jag tycker om att vara förberedd, tycker om att komma i tid och tycker om människor som kommer i tid. Kalla mig tråkig, tidspolis eller oflexibel men för mig är respekt för andras tid en viktig detalj. Att inte komma i tid till ett möte är för mig respektlöst. Har du tänkt på att det alltid är samma människor som kommer sent? 

Oavsett orsak till kan du ta lärdom av och försöka göra något åt det. Att boka en tight planering hjälper inte en tidsoptimist, så därför är det viktigt att sätta egna gränser för tiden och vad som är rimligt. Tänk på att du kommer att betraktas som en ordentlig, eller slarvig person av andra beroende på hur du hanterar din/deras tid. 
Så fundera lite över ditt egna varumärke nästa gång du bokar ett möte så att även tiden för att ta dig till eller förbereda dig är inplanerat. Och framför allt, glöm inte värdet av att respektera andras tid.

Lämna ett svar