Interagerar med dina vänner

Sociala medier handlar inte om att bli vän med alla, utan om att göra sig synlig och att bli ihågkommen. Det handlar inte om hur ofta du uppdaterar din status eller hur många timmar du lägger ner på att läsa andras sidor. Det handlar om i vilken utsträckning du interagerar med dina vänner. 

  • Se till att din webbplats är bra indexerad och lätt att hitta in till
  • Skapa kontakter i de sociala medier som dina vänner befinner sig i
  • Synliggör dina sociala medier. Ha sociala media-knapparna och möjlighet att prenumerera på din blogg och dina nyhetsbrev väl synligt och gärna högst upp på din webbplats. Berätta på LinkedIn att ni finns på Facebook och tvärtom.
  • Starta en blogg och/eller ett nyhetsbrev. Skriva om smarta lösningar ni gjort, tipsa om saker som löser problem för kunderna, skriv om nyheter, undersökningar, andras artiklar, egna betraktelser. Tipsa om bloggen och nyhetsbrevet och att de i sin tur kan tipsa andra. Berätta i sociala medier om din blogg och värdet med att få ditt nyhetsbrev.

Lämna ett svar