Känner du en ängel eller kanske du är en själv…?

Ja, för visst finns det människor i din omgivning som är extremt känsliga, lyhörda, och känner av de förändringar som är på ingång. De som står upp mot orättvisor och som inte dömer eftersom de alltid är måna om människans lika värde. De som står upp för de svaga och som ofta är de svagas röst. Är extremt kärleksfulla och som bryr sig om allt liv och har en otrolig lojalitet och stöttar de som står dem närmast.

De har även förmågan att se det bästa hos människor och hjälper även andra genom att ta fram de finaste egenskaper hos var och en. De utstrålar ofta ett lugn och en trygghet, vilket gör att många dras till dem. 

Men de är också känsliga för gifter, kemikalier, dålig kost, kyla, värme, våld, negativ information och dåliga energier. Att de oftast söker sig till arbeten där de utbildar, vårdar eller genom coachning genom olika forum där stöd för personliga råd, hjälp och vägledningar kan ges är ingen slump. 

Känner du igen dig själv? I så fall är du en ängel någons ängel. Eller har du en ängel som står dig nära? Grattis för då skall du känna dig utvald och mycket lyckligt lottad i livet…

???????????

Lämna ett svar