Sanna Bråding – För mycket av allt!

En berättelse om varför allt blev så fel, vad som egentligen hände och hur det så småningom blev så rätt…

”En bok som varit en resa att skriva på många plan. En bok som jag hoppas kommer att kunna förklara varför allt blev som det blev. Det finns alltid en anledning. Allt är inte så svart eller vitt. Det handlar om att se ett beteende. Jag är en människa, precis som många andra, som alltid burit på en extrem känslighet. Något som gjort att jag konstant velat fly från mig själv & mitt inre.”

Resention: Man vill bars gråta sig igenom den här boken. Just för allt elände en människa vara med om, genomlida, stå ut med, men även för de insikter och vägen tillbaka till lyckan och livet. Jag brukar inte gilla när författaren läser upp boken själv, men Sanna får verkligen hennes historia att bli levande, som man är där, ser och känner det hon upplevt. Magiskt!

Lämna ett svar