Fläskfilé med ugnsrostade grönsaker, fetaost och aioli

  • 2dl majonäs
  • basilika
  • 1st zucchini 
  • 1st rödlök
  • 1st paprika
  • 1/2 förp. coctailtomater
  • 75g fetaost 75g
  • 600g fläskfilé 
  • salt och peppar efter behag

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda majonnäs och basilika. Smaka av med
salt och vitpeppar. Ställ in i kylen tills
servering. 

Dela grönsakerna i bitar och tärna fetaost. Lägg
det i en ugnsfast form, salta och peppra. Sätt in i
ugnen i ca 15 minuter.  

Putsa köttet. Skär upp det i skivor salta och
peppra. Stek köttet i en stekpanna i lite smör på båda
sidor tills det är genomstekt. Servera med
grönsaker och basilikaaioli. 

Bene sapiat!

Lämna ett svar