Linjernas hemlighet eller bara bluff…?

A. Livslinje – Om linjen har en bred kurva är handens ägare inte särskilt känslig för sjukdomar. Är linjen tunnare och kort? Då har du en tendens att att dra på dig sjukdomar och vara lättmanipulerad av andra. Om livslinjen är bruten eller har veck representerar det en plötslig förändring i din livsstil.

B.  Huvudlinjen – är linjen tydlig och rak betyder det att du är intelligent, realistisk och har någon sorts talang. Om den går i en djup och lång linje tänker du klart och är en fokuserad person. Är linjen ansluten till livslinjen tyder det på att du är en balanserad person. Om de två linjerna däremot är separerade från varandra – då är du en envis och villig att ta stora risker. 

C. Ödeslinjen – Är linjen lång betyder det att du har lyckats i livet och att du varit målmedvetens sedan barnsben. Om linjen å andra sidan är ganska kort och djup, då påverkas du i stor grad av ödet och tillfälligheter. En del har en krokig eller sned ödelslinje i handflatan – det betyder att ditt liv kommer att ändra riktning många gånger och innehålla många förändringar. 

D. Hjärtelinjen – Rör den vid din livslinje, då så betyder det att du har lätt för att få hjärtat krossat. Om linjen är bred och rak tyder det på att du har en bra relation med din partner och känner en stark kärlek. Ju rödare och djupare denna linje är, desto mer passionerad är du som person. Skulle din hjärtlinje dessutom vara lik din partners betyder det att ni passar bra ihop! Om hjärtlinjen är kort är du inte romantiskt lagd och skulle den vara bruten betyder det att du har upplevt trauma.

M i handflatan – Där hjärt-, livs och huvudlinjen går samman och bildar ett ”M” anses vara väldigt speciella och har ofta en speciell talang och känsla för rätt och fel. De är snabba på att avslöja en lögnare, är kreativa och hittar lösningar på de allra flesta problem. Dessa människor är födda för att göra storartade saker i världen. 

Lämna ett svar