Dagens ord till mig själv

Ja, allt som dyker upp är väl ändå inte sant och viss distans och tveksamhet är ju alltid bra, men det här passade ju ändå så bra på något sätt.

“Det är dags att sluta fred och inse att vi är alla är sammanlänkande på en eller annat sätt. Ingen balans kan återfås om du fortsätter distansera dig ifrån din verkliga uppgift, ditt kall.

Din kropp bär på frön som alla i olika period har legat i en dvala för att sedan blomma ut när tidpunkten var rätt. Det du inte vet är att tiden är alltid rätt för en positiv förändring som ger dig glädje. För ren glädje föder förändringar som ger andra inspiration att själva våga ta första steget. Du är en ledare och en inspirationskälla. Så se inte till det förflutna när din framtid nu står i blom och åter få balansen i ditt hjärta.”

Imorgon börjar jag ny tjänst hos min arbetsgivare som personalansvarig chef igen. Har verkligen ifrågasatt mig själv under en period, men alla svar leder mig tillbaka till att inspirerar och leda. Precis där jag befann mig. Oavsett känner jag en mycket stor glädje idag och första gången på länge upplever jag själv inspiration till arbetet, till livet för det är genom andra som jag själv finner inspiration. Så mot min härliga framtid i blom ?en framtid med balans i tanke och hjärta ♥️

Lämna ett svar