Feng shui

I vissa rum trivs man. Så är det bara. Ibland är det svårt att sätta fingret på vad det är som gör att man trivs. Oavsett om det är stökigt eller ett välstädat rum. 

Allt handlar om energier. Men hur skapar man då rätt energi i ett rum? Ja, det är just det feng shui lär ut. Feng shui är en gammal österländsk lära som beskriver hur vi påverkas av vår omvärld, av färger, former och material. Och inte minst hur man placerar möbler och andra saker i ett rum. Feng shui handlar också om hur vi påverkas av synliga och osynliga energifält som finns omkring oss.

I den här lägenheten som vi bor i nu måste det finnas otroligt mycket positiv energi som överöser oss med lugn, trivsel och välbehag. Det här har jag aldrig upplevt tidigare och det är magiskt. Som att hitta hem ?

Lämna ett svar