Systrar har unika band

Tid och distans spelar ingen roll alls för när jag möter mina tre systrar tittar vi alltid på varandra med förståelse och kärlek. Vi står alltid nära varandra likt osynliga band som knyter oss samman. Även fast vi inte setts på ett tag känner jag deras närhet och stöd som emetionella vågor som strömmar. Och bara genom en blick förstår vi direkt det som inte sägs högt. 

?  Att växa upp med en eller flera systrar innebär att man går igenom många cykler där man lär sig av varandra. På detta sätt kommer ett band sakta men säkert att skapas baserat på förståelse, helande och ett oändligt stöd för varandra. 

? Som vuxen kan systrar ge dig en ny spännande roll ”moster”. Detta är en tid då nätverk av känslor och stöd växer sig starkare, vilket gör att ni får chans att återupptäcka varandra.

? De är också dina systrar som ger de bästa råden och de visaste varningarna. De vill ditt bästa och det är just det stöd man vill ha för evigt, oavsett bråk ifrån det förflutna.

? För en syster kommer alltid att leva för evigt i varandras hjärtan ❤❤❤❤

Lämna ett svar