Jag är född i hästens år


Häst-människor besitter ett outsinligt lager av energi och kampvilja. Över allt annat måste alla tävlingar vinnas, men till skillnad mot Tigern skall de vinnas med stil. De har en bred förmåga, stor talang och mycket ambition. 

Deras ambitionsnivå är så hög eftersom Hästar alltid har lätt att segra, både på det fysiska och mentala planet. Då de nästan alltid når framgång lätt, kan de ibland bli arga på sig själva för att de inte lever upp till sina högt uppsatta förväntningar. Lagkamrater blir inte skonade om de inte presterar lika bra som Hästen. Trots att Hästar är mycket egensinniga kan de bli bra lagkamrater, bara de kan bekämpa sin vilja att leda och bestämma. Till platsen som kapten för ett lag passar de utmärkt då de genom sin stora karisma inspirerar andra till stordåd. Deras favorittid på året är högsommaren när deras energi och livslåga brinner som ljusast.


Tur det sista var med, ja man kanske kan ge mig titeln som lagkapten för det är väl ungefär så jag ser på min yrkesroll. Och att jag är karismatisk och bra på att inspirera har jag lärt mig av tidigare erfarenhet, så det matchar ju också. Och till sist, JAAA, sommaren är min tid, skulle vilja leva i ett oändligt sommarljus ☀️

Lämna ett svar