Nyårsfotboll

Att lördag är en dag det skall spelas fotboll på i England är helt givet. Att nyårsafton infaller på en lördag hindrar inte ligan från uppehåll utan det är full omgång som gäller. Dessutom så kommer halva ligan vara färdigspelad innan nyårsklockorna ringer in det nya året.


Det kommer att bli en minst sagt hektisk period för Liverpool under nyår. Klubben ställs först mot Manchester City på nyårsafton klockan 17.30 lokal tid. Måndagen den 2 januari, 15.00, är det dags igen. Den här gången mot Sunderland.

Nyårsmatcherna kan eventuellt försvinna, för idag skriver flera brittiska tidningar att det förs diskussioner om att ta bort omspelen i FA-cupen, samt att bara spela ligacupsemifinalerna i ett möte i stället för nuvarande dubbelmöte. 
Om det kommer spelas fotboll nästa år vill jag bannimig åka till Liverpool, kolla fotboll och fira nyår ?

Lämna ett svar