Medvetenhetens yoga

Kundalini är en form av livsenergi som redan finns inom dig själv. Enligt den yogiska traditionen har vi inte tillgång till all vår kraft och vi använder inte hela vår potential som människor. 

Inom de flesta människor anses denna energi befinna sig i ett slumrande tillstånd människans nedersta chakra. 

Kundalini Yoga är medvetenhetens yoga. Den är en vital, dynamisk och rolig träningsform som ger snabba resultat och passar alla typer av människor. Idag används Kundaliniyoga även terapeutiskt under namnet medicinsk yoga. Den innefattar enkla men effektiva kroppsställningar, rörelser, andningstekniker och meditationer. Avslappning är en viktig del av yogan.

Yoga ökar flexibiliteten, stärker nervsystemet, minskar stressen, stimulerar matsmältningen och balanserar sinnena. Med rätt andningsteknik kan Du behärska stressen och tröttheten. Du sover bättre. Du trivs bättre med Dig själv och livet. 

Regelbunden Yogaträning höjer livskvalitén genom att Du blir lugnare, syresätter blodet bättre, stärker immunförsvaret, tänker klarare, blir mer fokuserad, intuitiv, kreativ och uthållig.
De som praktiserar Yoga vittnar om att de sover bättre, tänker klarare, arbetar effektivare, är mindre sjuka, är mer närvarande osv. 

Lämna ett svar