Ärkeängel Rafael 

Rafaels namn betyder ”Gud läker”, och han är en stor healingängel.

Rafael är en kraftfull healer, både av människor och djur. Hans blotta närvaro har en lugnande effekt. Rafael känns kärleksfull och mild, och ett tecken på hans närvaro är som ett smaragdgrönt ljus. 

Dagens visdom kommer från ärkeängeln och handlar om andning. Slappna av och fokusera på nuet. Fokusera på dig själv. Gräm dig inte över det förflutna. Oroa dig inte för framtiden. Var i stunden. Lev i varje ögonblick. Var närvarande just nu. 

I samhällets stressiga vardagen är det lätt att glömma bort att andas ordentligt, andningen blir då ytlig vilket resulterar i ännu mer stress. Därför uppmanar jag dig att ta en stund med dig själv idag. Utomhus eller inomhus. Har du något favoritställe? Sätt dig bekvämt och fokusera på dina andetag. 

Andas in det nya och andas ut det gamla.

Lämna ett svar