Höj volymen och njut

Melrose Place är en amerikansk tv-serie som spelades in mellan 1992 och 1999. Serien utspelar sig i ett av Los Angeles kvarter, där några unga grannar står i centrum.

I en trerummare på Klöversigen bodde två musikintresserade killar. I den lägenheten föddes den här låten som då var grymt passande då de flesta killar trånade efter Alison framför TVn.

Blev otroligt glad när jag såg videon som egenföretagaren, entreprenören och musikgenit Joachim “Jock” Nyberg gjort. Min fantastiska bror, Robert Bävermalm, och våran stjärna till syster, Funda Vougt, står för sången. Peter Nilsen på Trummor, Daniel Stiller, Joakim Ekstrand på bas och såklart Joachim Nyberg på gitarr. Lyssna och njut av Rockbandet Underwhere som kom från den lilla förorten Nödinge, som ligger 25 km från Göteborg.

1 kommentar on "Höj volymen och njut"

Lämna ett svar