Ständigt lärande

Saker händer i ditt liv som du behöver gå genom. Det kan vara roliga händelser och det kan vara riktigt tunga och jobbiga saker. Istället för att se sig själv som ett offer som råkar ut för tråkigheter så sträck på dig. Blunda och ta några djupa andetag. Ställ dig frågan; -Vad har jag lärt mig av detta?

För att veta hur det känns att stå upp för dig själv behöver du också veta hur det känns att kämpa för det du tror på. Lär dig att lyssna på din kropp och vad den vill säga dig.Det finns en styrka att hämta i varje händelse. 

Det är inte enkelt att plocka fram den, utan oftast fastnar man i sitt eget tankemönster. Men att börja tänka i banor som “vad kan jag lära mig av det här” och “skulle jag gjort på ett annat sätt om det hände igen” kan du lära dig att se dina upplevelser från ett utifrån-perspektiv och genom att analysera dem kan du också acceptera, förlåta och där med låta dem vila i det förflutna. 

Accepterande det som varit, lär och sen Ctrl+Alt+Delete. För du vet ju lika väl som jag att sådant som hänt inte går att ändra på, eller hur?

Lämna ett svar