Pysselhörna

Jag har alltid älskat att pyssla. Att bara få sitta och pilla med händerna har alltid gett mig ro. Dock har pysslet lyst med sin frånvaro. Har nyligen tagit upp min hobby igen och börjat skapa armband med bokstavspärlor och färglägga målarböcker med mandalamönster. 

Annat jag vill prova är att göra figurer av pärlplattor, göra fina lådor och burkar, doodla (planlöst klotter med krusseduller som blir ett mönster), skriva texter på fina släta stenar, decoupage (klippa ut ett motiv i papper och limma det på ett föremål), egna digitala moodboards (collage), måla med kolpennor, måla på foton, dekorera med washitejp, rita roliga kort, göra ljuslyckor av glasburkar, höstlöv som blir fina tavlor eller lönnrosor, ansiktsmasker, måla eget mandala mönster…

För att uppmuntra mig själv skall jag skapa ett härligt lekfullt kreativt utrymme, som sätter igång skaparlustan och bidrar med en pysslig paus från högtempo-jobb och hushållssysslor. 

Lämna ett svar