Leva, leva livet

Skapa din egna väg så att du kommer att känna att du verkligen lever till fullo och som gör livet intressant med fokus framåt.

Investera din tid i sådant du tycker om och som är viktigt för dig. Om du vill vara med dina vänner så kan du hitta alternativa sätt att umgås som att resa ihop, gå på konsert, bio eller sitta och prata ett tag. Välj de alternativ som hjälper dig att förbättra dina relationer och få det liv som du vill ha.
Fyll inte ditt liv med saker, fyll ditt liv med upplevelser.

Försök att alltid aktivera ditt sinne. Sudoku kommer att hjälpa dig att utmana dig själv. Ett annat fantastiskt alternativ kan vara att lära sig nya saker, som exempelvis att lära sig att spela ett instrument eller tala ett nytt språk eller gå en kurs. Om du vill lära dig något som inte tar så mycket på krafterna kan du exempelvis läsa.

Hur föreställer du dig själv inom tio års tid? Vad hade du velat göra vid den tiden? Med vilka resurser hade du gjort detta? Lev i nuet, men glöm inte bort framtiden. Dina mål kommer att ge dig motiv för att fortsätta framåt och undvika att du slänger bort din tid. 

Lämna ett svar