Mobilanvändning

6 av 10 eller rättare sagt finns det 5 miljarder mobilanvändare i världen? 

Hur många gånger har du kollat mobilen i dag? Varje timme? Varje minut?

I snitt plockar vi upp mobilen över 200ggr/dag och 2617ggr/dag  touchareller sveper vi fingret på våra touchtelefoner. 

Appen Moment håller koll på hur mycket du använder din telefon och låter dig sätta upp egna gränser för hur mycket du vill använda den varje dag. När du går över en utsatt gräns berättar appen det för dig. Om du känner dig själv och vet med dig att du bara kommer klicka bort notifikationen om att du överskridit tidsgränsen kan du dessutom be appen att fortsätta skicka notifikation efter notifikation till dig tills du ger upp. Moments kan även användas av föräldrar för att hålla koll på hur mycket deras barn faktiskt använder sina lurar.

Lämna ett svar