Tamari

Rekomendationen är att använda den fermenterade japanska sojan Tamari som krydda och smaksättare då den är fri från vete och gluten, men även helt ekologisk.

Den passar utmärkt till exempelvis dippsåser då smaken verkligen kommer till sin rätt. 

Visste du att Tamari lagras på cederträfat i minst 12 månader. Sojan produceras bara på ett fåtal platser i världen och är ett äkta japanskt hantverk som gått i arv i nio generationer. Efter lagring tappas sojan långsamt upp på flaska för att bevara den fylliga och unika smaken.

Lämna ett svar