Nintendo Switch – kommer i mars

om de håller vad de lovar?

Och alla vi som bokat Nintende NES Classic, kan bli blåsta på vår mini-maskin?

E-post, utskickat från Dustin Home, till sina kunder.

Vi kontaktar dig med anledning av att du har beställt Nintendo NES hos oss. Nintendo har meddelat att de kommer att sluta tillverka Nintendo NES Classic och dess handkontroll och vi kan därmed inte få tag i denna produkt längre.
Vi kommer bara att få leverans av ett fåtal av de enheter vi har beställt och kan därmed tyvärr inte garantera att du kommer att få din beställda vara. Du kan välja att avboka din order. Om du väljer att ha kvar din beställning kommer vi att kontakta dig med information om din order när vi vet exakt hur många enheter vi blir tilldelade

Jag har inte fått något brev ifrån CDON ännu. Vi får väl se!

Lämna ett svar