No90 Kleist firar 10-årsjubileum på Marstrand

“Det känns som om jag skrev låtarna i går. Men… det stämmer inte. Aldrig hade jag trott att jag skulle få fira 10-årsjubileum med Kleist och hans olycksbröder på Carlstens fästning. Så fantastiskt roligt. Jag och hela ensemblen ser fram emot firandet och sommaren tillsammans med er på Marstrand. /Stefan”

Tre gånger har vi själva besökt Marstrand och No90 Kleist och vid varje tillfälle har vi upplevt helt magiska sommarkvällar med föreställning och musik åt gamla tiders fångar på Carlsten med historien om människorna som levde i Bohuslän. Föreställningen som framförs av Stefan Andersson ger ett tvärkast mellan skratt och allvar i mötena med bl.a Lasse-Maja, Metta Fock, amiral Tordenskjold och den lätt förvirrade överste Dankwardt. Upplev även den unika vänskapen mellan fångvaktare Victor Carlén och Marstrandsfånge No 90 Kleist. Helt enkelt en helkväll inklusive tvårätters sommarmeny, och klart värt sitt pris. 

Lämna ett svar