Dagens visdom

Spiritual Union säger att samhörighet och kärlek kommer i många olika skepnader.

Alla möten som berör ens hjärta har en inverkan på ens sätt att se på världen. Ditt sätt att tänka och känna i visa specifika situationer är som känslomässiga ekon ifrån det förflutna. Ibland är det till ens fördel andra önskar man att tiden kunde snabbspolas fram och även radera det som har varit ifrån ens minne.

För att kunna uppnå en inre och yttre balans måste man först värdesätta sig själv så pass mycket att ingen kan få en att tvivla på sig själv och den man längtar efter. En partner kan ge dig bekräftelse och äkta kärlek i en relation ger en ett inre lugn.

Ge för att du känner att du själv vill, men tillåt även kärleken i alla dess former och skepnader komma till dig.

[AdSense-A]

Lämna ett svar