Tankar 

Det var magen jag alltid störde mig på. Byxorna klämde och när jag böjde mig ner var magen i vägen. Jag poserade framför spegeln med avsky i blicken, vred och vände mig om, drog in magen, höll andan som blev en suck så att magen putade ännu mer. Nöp tag i magen med önskan om att bli smal igen. Trots att fettet var utspritt över hela mig, så var det faktiskt bara magen jag såg och fokuserade på och bara den som fick mig att känna mig tjock. Och nu, 15kg lättare, är det just fettet på magen som är det sista fettet som överger mig, suck. Tränar som tusan, men muskler verkar bara puta ut fettet ännu mer. Nä, nu blir det jag som provar husmorstipset “Lemon/Ingefära Teet”

  • Saften från en halv citron
  • 1 bit ingefära
  • 250 ml vatten

Värm vattnet och lägg i ingefäran precis innan det börjar koka. Låt det sjuda på låg värme i några minuter innan du tar bort från värmen och tillför saften från citronen. Drick en kopp före dina måltider.

Teet främjar avgiftning och elimineringen av överskottsvätska i kroppen, vilket stödjer en kosthållning som bekämpar bukfett.

Lämna ett svar