Kickoff

I går spelade Sören Rieks som släpande anfallare med uppgift att förstärka både anfall och defensiven. Som spelare nummer 8 kan man likställa honom med den svarta bollen i biljard. Ligger alltid ivägen och stör spelet, oerhört irriterande och otroligt svår att ta sig förbi. Förflyttning sker också på ett sätt som man missar och helt plötsligt undrar man hur åttan hamnade här! Spelaren som alla ser, men det hårda jobbet görs i bakgrunden. Tror Rieks verkligen kommer till sin fulla rätt här. 

Att Mix Diskerud och Mads Albaek kamperade ihop centralt kändes också som ett stabilt och dessa tre kan verkligen vara avgörande för hur laget står upp mot motståndarna. Även fast spelidén ändrades igen, är jag ändå glad att J.Lennartsson vågade pröva, vilket påvisar att det fortfarande finns massor av idéer och energi kvar att ge. Ibland måste man helt enkelt låta ledningen få den tid de behöver för att verkställa sin plan.

Lämna ett svar