Tiden

Tiden passerar i samma takt för alla personer, men uppfattningen av den är inte alltid densamma. Som barn kändes ett sommarlov som en evighet och långfredagen var verkligen oerhört lång, vid 20-årsåldern börja tiden gå allt fortare och idag känns det som den rinner iväg.

Hur snabbt eller långsamt tiden än passerar, är det bästa du kan göra att dra nytta av den. Det är viktigt att du inte känner som om du har kastat bort den. Istället måste du inse att det är den bästa gåvan du kan ge till andra eftersom den är begränsad och tillhör dig på alla sätt. 

Flyktighet är synonymt med att ödsla timmar som passerar framför dig som om inget har någon mening.

Så den faktiska timman som du missade inatt har ingen betydelse, inte ens att du får tillbaka den till hösten. Det är vad du gör med tiden som spelar någon roll… Glöm dock inte ställa fram klockan en timma, för nog kan du behöva ha koll på tidens visare, vara du inte flyr, utan lev här och nu!

Lämna ett svar