Soppa som bränner fett

Du använder alla nedan ingredienser för att göra en fettförbrännande soppa. Skär grönsakerna i små bitar och lägg dem därefter i en gryta med ordentligt med vatten. Som en tumregel bör du använda dubbelt så mycket vatten som ingredienser.

1/2 kålhuvud: Denna grönsak är rik på kalium, svavel, och kalcium samt mineralsalter. Om du äter det regelbundet motverkar du förstoppning och förbättrar också hudens hälsa.

6 stora lökar: Lök är känt för sina renande egenskaper, som hjälper till att rengöra kroppen och eliminerar giftiga substanser som kan påverka hälsan. Det innehåller mycket vatten, svavel, kalium och fosfor, och rekommenderas speciellt om du vill motverka vätskeretention och eliminera ett överskott av urinsyra. 

6 tomater: Denna grönsak är känd för sina kraftiga antioxidantiska och vätskedrivande egenskaper, som återupplivar kroppen och eliminerar skadliga substanser. Tomater innehåller även stora mängder kalium, fosfor och klor. 

3 selleristjälkar: Detta livsmedel ät väldigt vätskedrivande och hjälper dig att motverka urinsyra i kroppen. Selleri är rikt på kalium, klor, svavel, koppar, kalcium och natrium.

2 gröna paprikor: Paprika innehåller mycket antioxidanter och C-vitaminer. Tack vare sitt höga innehåll av fibrer hjälper paprika dig dessutom att känna dig mätt, och den motverkar förstoppning. 

Salt och kryddor: Om du vill använda salt rekommenderar vi havssalt. Du kan även använda andra kryddor som oregano, gurkmeja, och peppar, mm.

Lämna ett svar