Dagens visdom

Power säger att inre styrka är lika viktig som en mental klarhet av vad du söker efter och vill uppnå. 

Du har allt du behöver inom dig för att lyckas, det gäller nu att mentalt se det framför dig och inte misstro.

Vägen har varit oändligt lång och mycket krokig. Ditt liv är inte en ständig återvändsgata, att du finner dig vid vägens slut gång på gång på nytt igen är faktiskt ett tecken på att du är redo att skapa din egen stig ut till världen. 

Modet finns inom dig. Våga nu visa ditt rätta jag och använd dig av din inre styrka att säga nej till det du inte längre vill ha i ditt liv och säg ja till friheten att leva utan andras begränsande tankar samt åsikter som riktlinje.

Sann styrka sitter i sinnet och inte i kroppen, för kroppen styrs av sinnet- det inre jaget.

Lämna ett svar