Göteborgsvarvet 2017

Hade ju en svag förhoppning om att uppdatera bloggen varje dag under de sista hundra dagarna. Det gick ju så där! Det skulle vara träningspass, missöden, framsteg, lopp, värk och annat som hör träning och preparering till. Det bidde inte så. Inte för att inte träningen har gått bra (300,4 km under 2017, bara just löpningen), för det måste jag säga att den har. Ont har jag inte så mycket heller. Dock kan allergin bli ett problem. Hur stort vet jag inte? Uppdateringsfrekvensen föll nog på att det var otroligt ointressant om jag ”lufsat” sju eller elva kilometer en onsdagkväll. Så jag la ner det.

Nu är det dock endast sex dagar kvar. Vi är inne på den så kallade ”varvetveckan”. Arrangörerna matar oss med information, man kan springa alternativa lopp, det blir lopp för barn och ungdomar, det är mässa med ”nummerlappsutdelning” och det blå bandet skall målas på Göteborgs gator. Så nu är det inte så mycket mer man kan göra i form av träning. Förberedelserna nu är mest vila, vilka kläder, vilket väder, och annat. Med andra ord, nästan bara att gilla läget!

Som tillägg, så har jag anmält mig till Jubileumsloppet i september och Göteborgsvarvet 2018. Bara att hänga på, vettja!

Så nu kör vi!

Lämna ett svar