Dagens visdom

Crystal-Clear Intentions säger att du ska vara så tydlig med andra som du bara kan utan att bli likgiltig och kall. Du behöver tid och rum för att landa och hitta nya mål som ger dig glädje.

Det har varit en lång kamp och nu får du utrymme att reflektera på vad du behöver.

Vad gör dig glad? Vad behöver du på en själslig nivå för att känna en balans? Andas och lyssna inåt efter den lugna trygga rösten som försöker vägleda dig framåt utan att den dömer ut dig och kritiserar dina tidigare val. 

Då är det egots röst du hör. Egots roll är att få dig tvivla på allt och sedan svartsjukt tävla med andra utan orsak. Din inre själsliga guide talar aldrig till dig på ett nedlåtande sätt utom allt den vill är att du ska hitta din väg i livet utan en massa väghinder. Den reflekterar tillbaka lösningar på frågor du redan vet svaret på men inte vill följa just nu och det är helt naturligt. Förändringar är skämmande oavsett skepnad och tidpunkt, men efter första stegen så blir det lättare.

Våga lyssna och sedan agera, för inre och yttre klarhet väntar på dig.

Lämna ett svar