Kesobröd

Ett saftigt, gott och snabb-bakat LCHF-bröd. Funkar perfekt att baka till frukost!

  • 250g Keso
  • 6st Ägg
  • 8 msk Mandelmjöl
  • 6 msk kokosmjöl
  • 4 tsk Bakpulver
  • 2 msk Olivolja
  • 1/2 tsk Salt
  • 4 msk Solrosfrön
  • 3 msk Sesamfrön
  • 2 msk hackad Timjan (färsk)
  1. Sätt ugnen på 200 grader. 
  2. Blanda alla de torra ingredienserna (utom sesamfröna) i en bunke.
  3. Vispa ihop keso, ägg, olja och timjan i en bunke.
  4. Blanda ner de torra ingredienserna i kesosmeten. Det behöver bara blandas så du behöver inte arbeta smeten så mycket.
  5. Bred ut smeten på en bakplåtsklädd plåt. Smeten räcker perfekt för att täcka hela plåten.
  6. Strössla över sesamfröna och grädda mitt i ugnen cirka 12-15 minuter beroende på ugn.
  7. Ta ut brödet när det har fått fin färg och är genombakat. Låt svalna och skär sen upp i lagom stora bitar.

Lämna ett svar