7 steg till lyckan

Att behandla dig själv och andra, och tänka utifrån detta sätt kommer att hjälpa dig och göra dig lyckligare. När det blir till en vana kommer du att bli placerad i en position av godhet mot allt runt omkring dig. Du kommer att bli en mer generös person. Du kommer även att bättre förstå vilket värde som ditt liv har.

  1. Självkärlek är A och O om du vill uppnå lyckan. Ge livet ett värde genom att ta hand om din hälsa och ditt fysiska välmående. Inse att du är speciell, inte mindre eller mer än någon annan, bara helt enkelt unik i ditt slag.
  2. Om du tror att du kan göra något, bör du bara göra det. Det är även viktigt att dina handlingar går i linje med dina ord. Och såklart med dina tankar. När det finns harmoni i din inre värld kommer allt att flyta betydligt enklare.
  3. Om du kan känna dig lycklig för det andra har uppnått kommer du även att bli mer lycklig själv. Du kommer då att ha styrkan att nå dina mål.
  4. När du bemöts av förolämpningar bör du komma ihåg att den person som har gett dig dem kommer att bli dömd till slut. Förr eller senare kommer alla att få vad de förtjänar. Därför bör du alltid försöka att förlåta och släppa taget.
  5. Respektera andra personers ägodelar. Detta gäller inte bara materiella saker utan även idéer eller fördelar som inte tillhör dig. Annars kan det sluta med att du blir av med allt du  kommer över.
  6. Alla levande varelser (personer, växter och djur) är en källa till livet, lyckan och välmåendet, och bör därför vara uppskattade.
  7. Du har utan tvekan en anledning till att vara tacksam varje dag. Det är både enkelt och har en mycket kraftfull effekt på dina känslor. Om ”tack” är det första ordet som du använder varje dag kommer du att se hur ditt liv fylls av färg.

Widget not in any sidebars

Lämna ett svar