Sylvesterloppet

Bara två dagar kvar och mår sådär, men det hör tydligen till då man scannar status för kroppen extra många gånger inför ett lopp. Det här loppet ser jag så mycket framåt. Att äntligen få springa i staden i mitt hjärta. Kul att springa på nyårsafton också. Tänker att nyårssupén smakar desto bättre då, i alla fall kommer maten sitta som en smäck. Och det kommer kännas riktigt skönt att fira in det nya året. Ett nytt härligt löpar-år med massor av nya utmaningar ??‍♀️??‍♂️

Så här springer man:Start inne på Heden, ut höger på Sten Sturegatan och runt Hotell Liseberg Heden vidare Engelbrektsgatan upp till och ner för Avenyn.Därefter upp på Nya Allén, förbi Gamla Ullevi, Ullevi och in i Gårda en sväng. Sedan vidare runt Svenska Mässan, Scandinavium och Bergakungen. Tillbaka vid Heden blir det ett mindre varv runt Ullevi, Gårda och Svenska Mässan innan slutligen målgång inne på Heden.


Widget not in any sidebars

1 kommentar on "Sylvesterloppet"

Lämna ett svar