Årets fest

Har just kommit hem från ett sjudundrande kalas, då vi firat våran fina Blåvitt- och Liverpool-vän, Tomas Ericson, arrangerad i borgen Skansen Lejonet med anor från 1600-talet.

Helt fantastisk god mat bestående av en buffé som var nått av det bästa jag ätit. Riktigt fräscht, med smaker som gifte sig i munnen. Musik, bildspel, roliga tal, dans och en himla massa trevliga människor. Kände inte många, men att få återse LA Travel reseledaren, Roger Johansson från Landskrona, var riktigt roligt. Att dessutom få lära känna ny, som fru Janet Johansson och Alex var bonus. Känner mig glädjefylld och myser med dagen när jag nu kryper ner i sången. Hoppas Tomas känner det samma, och att festen blev lika magisk som planerat, om inte ännu bättre… är nog banne mig årets fest ?

Stort varmt grattis Tomas till alla de fantastisk 40 åren och en önskan om allt gött. Y.N.W.A

Lämna ett svar