Dagens visdom

Tio stavar står för att man kämpat hårt, men säger också att det drar ihop sig mot slutet på en erfarenhets cykel.

Du känner dig kanske matt och lite utbränd. När du nått ditt mål, så säkerställ att du gör ett riktigt avslut genom att summera dina erfarenheter, så ger du dig själv andrum att vila inför nästa steg.

Har du under en längre period tagit mycket ansvar och haft det tufft? Kanske upplever du att situationen känns kvävande. Det kanske har varit en jobbig tid för dig då du har kämpat i motvind.

Sådant påverkar dig både fysiskt och psykiskt. Speciellt om du också känt krav från andra, samtidigt som du dragit för stort lass. Det är hög tid att du sätter gränser och tar reda på anledningen till varför det blivit så här. Kanske kommer lite dåliga nyheter upp, men i längden ger det hopp och leder till en ljusning framöver. Tänk också att du gör så gott du kan under de omständigheterna du befinner dig i.

Lämna ett svar