Sökfunktioner i bloggen

Som ni kanske vet, så undrade bloggen via vilken typ av enhet, ni oftast besöker bloggen. Idag fick vi ett praktiskt exempel på skillnaden mellan att kolla bloggen på datorn och på telefon. Via telefonen fanns ingen sökfunktion! En sökfunktion har man ju för att man inte skall behöva leta sig igenom 1500 inlägg, om man söker efter ett specifikt, så en sökfunktion kan vara bra att ha.

Sitter man mest vid en dator när man skriver på bloggen, uppdaterar utseende på bloggen eller läser på bloggen, så har sökfunktionen funnits på första sidan, högst upp, men idag upptäcktes att så inte är fallet, när man besöker sidan på mobil. Då finns inte denna funktion.

Om ni läser detta via en mobil, så får ni under menyn, klicka på “funktion” för att komma till sökningen.

Väl bekomme och trevlig helg

mobilitet.nu

Lämna ett svar