Priskrig i mobilbranschen

surfa.se kan man se priser på olika abonnemang, läsa om jämförelser av leverantörernas tjänster och kanske till och med få hjälp med vad man skall välja. Sidan kanske man inte besöker så ofta, när man inte är mitt upp i att byta telefon eller binda om sitt abonnemang, men den är väl värd ett besök ändå.

Alla teleoperatörer har ju i dagsläget ett billigare alternativ till de mer kända företagsnamnen, till exempel så har Tre Hallon, Telia har Halebop och Telenor har Vimla. På ovan filmklipp kan med hjälp av ett enkelt räkneexempel se hur mycket man vinner på att ha ett obundet, billigare abonnemang hos lågprisleverantörerna, än att ha bundna abonnemang hos huvudbolaget. Man kan till och med komma undan billigare, trots att man får köpa en telefon på avbetalning, via butik.

Lämna ett svar