1, 2, 3 – Livsstil

Se LCHF som en livsstil och inte som en diet!

Här hemma har vi ätit LCHF i tre år, bara för den goda hälsans skull. LCHF är i huvudsak att äta den mat du är byggd för att äta. Något som ska hålla livet ut.

Minska på socker, stärkelse (bröd, pasta, ris och potatis) och industrifetter som margarin och transfett. Ta helst bort säd helt. Var istället generös med grönsaker, kött, fisk, ägg och feta mejeriprodukter. Det naturliga fettet från både växter och djur är hälsosamt.

Framför allt gör LCHF gott för din hälsa – magen mår bra, immunförsvaret boostas upp, vardagsenergin ökar och du förebygger de allra flesta av våra välfärdssjukdomar. Många går också ner i vikt, men se det alltså som en bonus till den härliga hälsan du får och inte som någon ”quick fix” bantningsdiet.

Lämna ett svar