Varvetmilen Göteborg

På söndag är det dags. Att “persa” på milen, som Göteborgsvarvet väljer att kalla sina flacka seedningslopp till huvudloppet, Göteborgsvarvet.
Det som intresserar alla mest, eller mycket i alla fall, är ju hur vädret blir under ett lopp. Vad man tycker är bra väder, är ju ohyggligt individuellt. Själv gillar jag torrt och varmt, gärna mellan 15-20 grader varmt, och detta kan man så klart inte få den 25:e mars i Göteborg?

Just nu ser vädret ut så här:

Dock, så tittade jag ett par timmar tidigare, och då var det ett par, tre grader kallare, men med en större sol. Med detta vill jag säga att, det kommer att ändra sig igen. Skall se om jag kan uppdatera med väderbild ett par gånger till innan söndag klockan 13:00

Lycka till alla som skall springa på söndag!

Information om loppet. Var det är, tider, anmälning och all annan information, hittar ni på Varvetmilen, Göteborg

Lämna ett svar