Dagens visdom

Reaching for the light säger dig vikten av att finna ljuset när du omsluts av livets mörkaste stunder, och när inget verkar gå din väg, då du omringas av mörker som slukar dig hel och du känner dig blottad. Ta då ett djupt andetag och försök lyssna inåt. Sortera bort allt som vill hålla dig tillbaka och försök hitta din egen stämma, ditt ljus.

Du ska inte vända dig bort ifrån det som ger dig glädje, bara för att andra inte håller med dig.

Bara du vet vad som är rätt och fel och vad du behöver för att hitta en balans. Lita på din inre vägledning och följ ljuset. Allt finns inom räckhåll, lika så en positiv vändning finns inom sikte.

Sträck bara ut din hand och släpp sedan inte taget. Allt finns där för dig, ständigt väntande och iakttagande på ett tecken ifrån dig. Sträck bara ut din hand och känn ljusets värmande kärlek mot din hud.

Lämna ett svar